Molen de Zwaluw

High Tea

 
 

High tea

De High Tea van Molen ‘de Zwaluw’ staat uitstekend bekend in regio Betuwe en omstreken. Dagelijks kunnen onze gasten hier genieten van diverse soorten hartige en zoete gerechten. Hierbij kun je denken aan diverse sandwiches, mini quiche en hartige broodjes als mini saucijzenbroodjes, croissantjes en kaasbroodjes. Voor zoetekauwen is er een ruime keuze uit muffins, kersen- en appelflapjes, soesjes en diverse overige zoete lekkernijen. Uiteraard ontbreken ook de beroemde scones met jam en clotted cream niet op jouw tafel. En de thee? Die is natuurlijk onbeperkt. 

 
 
tea1b.jpg
tea2.jpg
 
 

high tea arrangement / 22.95 p.p.

Je vriendinnen lang niet gezien? Moeder verrassen? Is oma jarig geweest? Eigenlijk is er altijd wel een goede reden te bedenken om een high tea reserveren. Voor een sfeervolle en romantische high tea hebben wij het volgende arrangement samengesteld. Onbeperkte keuze uit diverse theesoorten en een keur aan verschillende hartige en zoete hapjes op etagères. Dit serveren wij in 3 gangen, gedurende 2 uur. Een high tea is te reserveren vanaf 2 personen. Een high tea vanaf 20 personen presenteren wij in buffetvorm.

 

AANVULLENDE INFORMATIE

Vooraf reserveren is verplicht en kan tot uiterlijk 1 werkdag van te voren. Je kunt aanschuiven vanaf opening tot 2 uur voor sluitingstijd. Voor onze openingstijden verwijzen we je graag naar onze contactpagina met algemene informatie.

Allergenen? Geef ze door bij je reservering en we proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Kinderen van 3 tot 10 jaar snoepen gezellig mee voor € 10,00 p/p. Kinderfeestje? Of wil je je high tea combineren met een potje bowlen? Informeer naar de mogelijkheden en wij stellen graag een passend arrangement voor je samen.

 
 
tea4.jpg
tea6.jpg
tea9.jpg
 
 

Reserveren

Voor een High Tea is vooraf reserveren verplicht. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam *
Naam
Gewenste datum *
Gewenste datum
Molen 'De Zwaluw' is geopend van dinsdag t/m zaterdag.