Molen de Zwaluw

Bruiloften

bruiloften1.jpg
 
 

bruiloften

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere locatie… Molen ‘de Zwaluw’ is die perfecte locatie voor jouw bruiloft. Op deze onvergetelijke dag zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes voor je geregeld wordt. Het zal jou en je gasten aan niets ontbreken. Je kunt bij ons terecht voor je complete bruiloft. Van gezellige lunch of broodmaaltijd tot uitgebreide diners en buffetten. Indien gewenst kan zelfs de huwelijksceremonie bij ons voltrokken worden. Doordat wij beschikken over een grote diversiteit aan zalen, kunnen wij je heel veel mogelijkheden bieden en is geen bruiloft bij Molen ‘de Zwaluw’ hetzelfde. Proef op deze pagina alvast wat van de sfeer van onze locatie, maar nog liever begroeten wij je in Kesteren om samen de mogelijkheden te bekijken.

 
 
salon-du-chateau.jpg
detail-ingang-grote-zaal.jpg
chateau-6.jpg
chateau-5.jpg
 
 

De locatie

Molen ‘de Zwaluw’ staat tot wijd in de omtrek bekend als een zeer sfeervolle locatie voor bruiloften. Van aankomst op onze mooi aangelegde gratis eigen parkeerterreinen, via de slingerende paden door onze prachtige groene landschapstuin, wandel je naar de imposante historische Molen met haar schitterende bijgebouwen. Onze fontein in de vijver kan indien gewenst meekleuren met het door jou gekozen trouwthema.  Of je je bruiloft nu viert onder de eeuwenoude balken van de gebouwen bij de molen of dat je nu kiest voor onze nieuwe - in Oud Franse bouwstijl opgetrokken - 'Salon du château', waar je de kroonluchters al vanuit de verte ziet branden - het ziet er allemaal even stijlvol uit. Ook een buitenbruiloft of receptie behoort bij ons zeker tot de mogelijkheden. Benieuwd naar onze zalen? Meer informatie vind je via onderstaande link. Maar nog beter is het de sfeer ter plekke te komen proeven. Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang een gratis rondleiding.

 
 
huwelijksvoltrekking.jpg

Ceremonie

Ook voor ‘het officiële moment’ kun je terecht bij Molen ‘de Zwaluw’. Wij hebben namelijk de bevoegdheid om middels een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand een huwelijksceremonie te voltrekken. Dit kan in onze sfeervolle trouwzaal De Graanhalm, maar sinds kort is het ook mogelijk om bij mooi weer elkaar het jawoord te geven in de open lucht onder onze witte pagodetent. Je zit geheel privé en alle faciliteiten zijn uiteraard aanwezig. De De Graanhalm beschikt ook over een piano. 

Hoe het in zijn werk gaat? Je regelt zelf alles via je eigen gemeente - inclusief de trouwambtenaar - en geeft aan dat de trouwlocatie bij ons is. Wij ontvangen dan vanzelf bericht via jouw gemeente. 

zomerbruiloft.jpg

zomerbruiloft / outdoor wedding

Mei wordt wel dé trouwmaand bij uitstek genoemd, maar natuurlijk kun je het hele jaar rond bij ons terecht voor jouw droomhuwelijk. Hou jij van mooi weer en wil je je bruiloft misschien zelfs wel buiten vieren? Of ben je op zoek naar een locatie waar je binnen en buiten prima kunt combineren? Wij beschikken over diverse zalen met open deuren naar één van onze terrassen. Maar ook onze pagodetent mag er wezen. Hier kan desgewenst zelfs de officiële ceremonie plaatsvinden. Maar vier je hier liever je receptie of wil je je gasten verrassen met een heuse barbecue? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze achtertuin ligt midden tussen de landelijke boomgaarden van de Betuwe en in het voorjaar bloeit ook bij ons de meest schitterende bloesem.

winter-entree-2.jpg

Winterbruiloft

Waarom wachten tot het voorjaar als je ook in de winter je bruiloft kunt vieren? Onze locatie verandert ’s in dit jaargetijde in een heus wintersprookje. Binnen brandt de 3 meter brede open haard, het warme licht van de kroonluchters lokt de gasten snel naar binnen. In de keuken staan de meest heerlijke gerechten te pruttelen. En onze tuin is nog steeds prachtig. Kleine lichtjes zorgen voor een feeërieke sfeer. Onder architectuur aangelegd is deze groenblijvende wintertuin al de ideale achtergrond voor menig fotoshoot gebleken. Mogen wij ook jou komende winter op onze locatie begroeten? 

 
bruiloften2.jpg
 
 

Fotoreportage

Onze locatie is meer dan geschikt voor jouw sfeervolle huwelijksreportage. Zowel bij goed als bij slecht weer zijn er genoeg fotogenieke plekjes waar de mooiste foto’s geschoten kunnen worden. Zowel binnen als buiten is Molen ‘de Zwaluw’ een veelgevraagde locatie voor fotoreportages gebleken. De trouwauto kan tot voor de locatie gereden worden en er is voldoende ruimte voor de groepsfoto’s. Wanneer je je dag bij ons viert staat het je uiteraard vrij om zoveel mogelijk gebruik te maken van onze locatie. Kom je bij ons langs voor alleen een reportage dan vragen wij een kleine onkostenvergoeding van € 45,00. Het is wel handig om dit vooraf kenbaar te maken! 

 
 
bruiloften3.jpg

lunchbuffet

Ontvang jij jouw gasten liever niet aan het ouderlijke huis omdat de groep te groot is of omdat je het fijn vindt om alles op één locatie te vieren? Je daggasten ontvangen kan ook gewoon bij ons. Met koffie en wat lekkers. En natuurlijk serveren wij rond het middaguur een overheerlijke lunch. Van lekkere vers belegde broodjes tot complete lunchbuffetten. Zodat jij daar geen omkijken meer naar hebt. Dat is pas zorgeloos genieten!
 

diner-vis_b.jpg

Buffetten en groepsdiners

Op jouw speciale dag staat onze keukenbrigade - onder leiding van chef-kok Lennart - graag voor jouw en je gasten klaar. Na het officiële gedeelte is het diner of buffet vaak een moment van ontspannen en genieten. Vind jij het leuk om je gasten een heerlijk menu voor te schotelen of hou je het liever wat informeler met onze uitgebreide buffetten? Hoe dan ook, wij maken graag een passend voorstel voor je. Enkele uitgewerkte ideeën vind je op de pagina achter onderstaande button.

recepties-burger_b.jpg

Recepties

En dan is het tijd voor de receptie. Of je nu een klein intiem gezelschap verwacht of juist je complete netwerk hebt uitgenodigd… Er is altijd wel een zaal beschikbaar die past. Grote groepen ontvangen we in 'Salon du château’ met zijn enorme podium en waarboven een foto van het bruidspaar al op het scherm geprojecteerd staat. Maar ook in de andere zalen hebben we voldoende faciliteiten beschikbaar. En de inwendige mens? Ook die wordt goed door ons verzorgt.