Molen de Zwaluw

Bowling

 
 

BOWLING 'DE ZWALUW'

In de kelder van onze nieuwe aanbouw bevinden zich onze hypermoderne en bijzonder sfeervolle bowlingbanen. Een fantastische uitbreiding op onze faciliteiten. Onze bowling met 6 banen is de perfecte locatie voor een avondje uit met vrienden, kinderfeestje of juist een momentje van ontspanning op jouw grote dag of tijdens een lange vergadering. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Telefoon:  0488 488 833 of info@molendezwaluw.nl. Online alvast je baan reserveren kan natuurlijk ook. Dit kan onderaan deze pagina.

 
 
bowling2.jpg

Tarieven

Onze banen zijn geschikt voor groepen tot maximaal 10 personen. Idealiter speel je het spel met 7 man. De banen zijn uitsluitend per hele uren te reserveren.
• Dinsdag t/m donderdag van 12.00 – 18.00 uur | € 22.50 per baan / per uur
• Dinsdag t/m donderdag vanaf 18.00 uur | € 27.50 per baan / per uur
• Vrijdag en zaterdag | € 27.50 per baan / per uur

 
bowling1.jpg

ambiance

Bowling ‘de Zwaluw’ staat niet alleen garant voor speelplezier op hoog niveau, maar is ook nog eens voorzien van een schitterend eigentijds interieur. Sfeervolle zitjes en open haarden zetten de toon. Niet alleen bij de banen, maar ook in het bargedeelte is het aangenaam vertoeven. Bekijk onze arrangementen hier...

 
 
bowling3.jpg

bowling bar

Aangenaam! Dit is Sander, onze vaste barman en gastheer! Aan de bar, of via de touchscreen bij je baan, kun je bij hem de lekkerste hapjes en drankjes bestellen. Wij hebben diverse leuke aanbiedingen en complete arrangementen (klik hier), maar een maatwerk voorstel behoort ook zeker tot de mogelijkheid. 

 
bowling4.jpg

technologisch hoogstandje

Onze hypermoderne bowlingbanen zijn door de spelers middels touch-screens zelf te bedienen en voegen een totaal nieuwe dimensie toe aan het spel.  Op het grote scherm boven de banen kan de bezoeker indien gewenst zijn eigen beeld- of filmmateriaal afspelen. De ledverlichting in de ruimte kan naar keuze worden ingesteld in iedere gewenste kleur. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld de banen en bar mee te laten kleuren in de tinten van jouw bedrijfs-huisstijl?

 
 

 
 

Reserveren

Het vooraf reserveren van een baan is verplicht. Middels onderstaande reserveringsmodule kun je zelf de datum en beschikbaarheid checken en reserveren. Je ontvangt vervolgens nog een bevestiging. De bowlingbaan is geopend van dinsdag t/m zaterdag en is op zondag en maandag gesloten.