Molen de Zwaluw

Speeltuin & Terras

 
 

SPEELTUIN & TERRAS

Op zoek naar een ontspannen uitje in de Betuwe? Op onze - deels overdekte - terrassen is het prima toeven. Een lekkere lunch, koffie met gebak of een heerlijk drie-gangen menu… Het kan allemaal. En wij weten als geen ander dat de volwassenen zich pas echt kunnen ontspannen als de kinderen zich ook vermaken. Daarom bevindt zich aangrenzend aan het terras een grote omheinde en kindvriendelijke speeltuin. 

 
 
terras2.jpg

TERRAS

Aan de achterzijde van Molen ‘de Zwaluw’ bevinden zich diverse terrassen, waarvan één deels overdekt met een eigentijdse pagodetent. Hier kun je in de zon of juist in de schaduw genieten van het lekkere weer, de rust van de landelijke Betuwe of van de kids die zich vermaken in de aangrenzende speeltuin. Indien gewenst is de pagodetent apart te reserveren voor groepen of evenementen. 

 
speeltuin4.jpg

 

Op onze terrassen serveren wij dezelfde pannenkoeken- en à la cartekaart als in ons restaurant. Je kunt hier terecht voor zowel lunch als diner of gewoon een kopje koffie. Toegang tot de speeltuin is dan ook gratis. 

 
 
speeltuin2.jpg

SPEELTUIN

Onze kindvriendelijke speeltuin is geheel omheind en alleen toegankelijk vanuit ons restaurant. Dat zorgt voor een stukje rust bij de ouders. De kinderen kunnen niet ongezien de speeltuin verlaten. De verschillende uitdagende toestellen zijn geschikt voor diverse leeftijdsgroepen. Al vanaf de leeftijd van 3 jaar is er genoeg te vinden om je te vermaken. Wat denk je van onze schommels en glijbanen? Of het ontdekken van ons nieuwe klimtoestel met diverse kruip-door-sluip-door routes. 

 
speeltuin1.jpg

 

Misschien wel de grootste attractie van onze speeltuin is onze airtrampoline van maar liefst 10 meter lang.  Hier worden salto’s gemaakt en naar hartenlust gesprongen. En wij zien zelfs de ouders af en toe gezellig meespringen. Daarnaast is er een grote familieschommel met plaats voor wel 6 man. Kortom: speeltuin ‘de Zwaluw’ biedt gegarandeerd speelplezier voor jong en oud.

 
 
speeltuin3.jpg
speeltuin6.jpg