Molen de Zwaluw

Scooters

 
 

Scooters

Altijd al eens willen touren op een echte retro-scooter? Onze schitterende regio leent zich er bij uitstek voor om de omgeving te verkennen per scooter. Volg onze bloesemroute en geniet in de lente van de prachtige boomgaarden waar onze streek zo om bekend staat. Liever richting het bos? De Utrechtse heuvelrug staat bekend om zijn schitterende landschap. Ook een aanrader is het stadje Rhenen, nabij Kesteren gelegen. 

 
 
scooters-1.jpg
scooters-7.jpg
 
 

Je kunt een keuze maken uit één van onze complete arrangementen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van onze losse scooterverhuur en de omgeving te verkennen aan de hand van één van onze routes. Voor een uitgebreide picknick onderweg kun je dan één van onze goedgevulde picknickmanden bestellen. Naast onderstaande all-inn arrangementen kunnen we ook een voorstel op maat uitwerken voor jouw vrijgezellenfeestje, personeelsfeestje of familiedag. Zelfs is het mogelijk dat wij onze scooters bij jou op locatie bezorgen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

 

Scooter arrangement ‘De Betuwe’ / €56.95 p.p.

Scooteren, dineren en bowlen
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’ met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna start u met een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe. Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijk diner. U heeft de keuze uit diverse ambachtelijke pannenkoeken en menu’s. Als afsluiter serveren wij een verrassingsdessert. Na het diner kunt u gezellig een uurtje bowlen. 

Te boeken vanaf 5 personen.
Kinderen t/m 12 jaar €28,50. Zij krijgen een kindermenu + dessert.

 

Scooter arrangement Luxe Lunch / €36.00 p.p.

Scooteren en lunchen
Ontvangst bij Molen de Zwaluw met een heerlijke lunch. Na de lunch start u met een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe.

Kinderen t/m 12 jaar €18,00. Keuze uit: kinderpannenkoek of tosti met ham/ kaas en fristi of chocomelk.

 

Scooter arrangement Picknick / €39,95

Scooteren en picknick
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’. Na uitleg over de scooters vertrekt u op de scooter met een goed gevulde picknickmand voor een mooie tocht door de Betuwe. De scootertocht duurt circa 3 uur inclusief de picknick.
De picknickmand is gevuld met diverse soorten belegde broodjes, fruit en drinken.

Kinderen t/m 12 jaar €19,95.

 

Scooter arrangement High Tea / €46,95

Scooteren en High Tea
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’. U start gelijk met een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe. Na terugkomst kunt u genieten van een uitgebreide High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Als afsluiter serveren wij een frisse fruitsmoothie van vers fruit met een bolletje sortbetijs.

Kinderen t/m 12 jaar €23,50.

 

Scooter arrangement ‘Barbecue’ / €56,95

Scooteren en barbecue
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’ met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna start u met een 2 uur durende scootertocht door de Betuwe. Na terugkomst bij Molen ‘De Zwaluw’ geniet u op ons overdekte terras met aangrenzende eetzaal van een heerlijke barbecue met als afsluiting een verrassingsdessert.

Te boeken vanaf 10 personen.
Te boeken in de periode van half april t/m half september.
Kinderen t/m 12 jaar €28,50 p.p. 

 
 
 
 

belangrijk om te weten

  • Op aanvraag voorzien wij onze scooters van kinderzitjes (uiteraard geheel in stijl!). Zo kunnen kinderen vanaf 10 à 11 maanden ook mee.

  • Onze retro-scooters zijn zogenoemde snor-scooters. Dat betekent dat je geen helm hoeft te dragen en je volop kunt genieten van de prachtige omgeving of het mooie weer. Touren op een scooter is eenvoudig en veilig. Het enige wat je hoeft te doen is gas geven, sturen en op tijd weer afremmen.

  • De scooters zijn geschikt voor 2 personen (tot een maximum gewicht van 200 kg.). Wil je gebruik maken van deze optie dan wordt er een extra toeslag van € 15,00 per bijrijder per scooter in rekening gebracht. Voor kinderen van 4-12 jaar is de bijrijderstoeslag € 7,50 per kind.

  • Voor het huren van een scooter is de Nederlandse wet- en regelgeving van kracht, wat inhoudt dat je minimaal 16 jaar of ouder moet zijn en in het bezig van een geldig rijbewijs of bromfiets-certificaat.

  • In het verkeer wordt je beschouwd als een fietser. Rijden doe je dus op het fietspad.

  • Voor de gehuurde periode of het gekozen arrangement is een WA verzekering inclusief. Wat dat inhoudt en de overige algemene voorwaarden vind je op de website van Touren op een Scooter.

 

Meer informatie of reserveren

Heb je vragen of wil je meer informatie over een van onze arrangementen? Neem dan contact met ons op. 
Email: info@tourenopeenscooter.nl
Telefoon: 06-52318136 of 06-53585790 

 
 
scooters-5.jpg
scooters-4.jpg
scooters-6.jpg