Molen de Zwaluw

Event Calendar

Back to All Events

Taarten workshop Kerst

  • Molen 'De Zwaluw' Batterijenweg 19 Kesteren, GE, 4041 Netherlands (map)

Kom gezellig samen met je zussen, vriendinnen of collega’s bij Molen ‘De Zwaluw’ een leerzame workshop taart bakken en versieren volgen. Aanvang 19.00 uur tot 21.30 uur. 

Wat staat er op het programma?
Maak kennis met de vele (nieuwe) producten die wij in ons assortiment hebben om zelf een en mooie kersttaart van marsepein met een vulling van kersenbavaroise te maken. Tijdens de workshop wordt een lekker kopje koffie/thee of wat fris geserveerd. 

Onze ervaren bakker laat u zien hoe u zelf een kapsel kunt maken voor uw taart, en daarna gaat u deze zelf vullen en opmaken met de heerlijke ingrediënten die Molen ‘De Zwaluw’ u te bieden heeft. Zoals onder andere bavaroise, marsepein en fondant.

Hoe inschrijven?
U kunt zich telefonisch of via het contactformulier aanmelden o.v.v. naam, plaats, telefoonnummer, datum en aantal personen. Vol=vol! De workshop gaat door onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen (min. 15 personen). Indien de workshop niet doorgaat wordt u uiteraard op de hoogte gesteld.

Vergoeding
We vragen een bijdrage van € 25,00 per persoon. Een uitgebreide werkwijze voor thuis en uiteraard de door u gemaakte taart zijn bij deze prijs inbegrepen.

Earlier Event: October 3
Taarten workshop Tas