Molen de Zwaluw

Tuk Tuk

 
 

Tuk tuk

Ontdek onze schitterende regio in een unieke limo Tuk Tuk. Touren door het Betuwse landschap, langs de Neder-Rijn en pittoreske dorpjes. Dit bijzondere vervoersmiddel is geschikt voor max. 7 personen. Ook in de winter is het een aangenaam vervoersmiddel, de Tuk Tuk is namelijk voorzien van stoelverwarming en kan geheel afgesloten worden. Een onvergetelijk uitje beleven met bijvoorbeeld familie, vrienden of collega’s doe je in een Tuk Tuk! Wij hebben een aantal leuke arrangementen samengesteld. Bekijk ze snel hieronder.

 
 
tuktuk-5.jpg
tuktuk-9.jpg
 
 

Je kunt een keuze maken uit één van onze complete arrangementen. Naast onderstaande all-inn arrangementen kunnen we ook een voorstel op maat uitwerken voor jouw vrijgezellenfeestje, personeelsfeestje of familiedag. Zelfs is het mogelijk dat wij onze Tuk Tuk bij jou op locatie bezorgen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

 

Tuk Tuk arrangement ‘De Betuwe’ / €59.95 p.p.

Tuk Tuk, dineren en bowlen
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’ met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna start u met een 4 uur durende Tuk Tuk tour door de Betuwe. Bij terugkomst kunt u genieten van een heerlijk diner. U heeft de keuze uit diverse ambachtelijke pannenkoeken en menu’s. Als afsluiter serveren wij een verrassingsdessert. Na het diner kunt u gezellig een uurtje bowlen. 

Te boeken vanaf 5 personen.
Kinderen t/m 10 jaar €29,95. Zij krijgen een kindermenu.

 

Tuk Tuk arrangement wintertour / €42.00 p.p.

Tuk Tuk en winterse lekkernijen
Ontvangst bij Molen de Zwaluw met een kom warme erwtensoep met molenbrood en een drankje naar keuze. Na uitleg vertrek je voor een mooie route door de Betuwe met warme chocolademelk en gevulde speculaas voor onderweg.

Te boeken vanaf 4 personen.

 

Tuk Tuk arrangement Picknick / €47.50 p.p.

Scooteren en picknick
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’. Na uitleg over de Tuk Tuk vertrekt u met een goed gevulde picknickmand voor een mooie tour door de Betuwe. De tour duurt circa 4 uur inclusief de picknick.De picknickmand is gevuld met diverse soorten belegde broodjes, fruit en drinken.

Kinderen t/m 10 jaar €23,75.

 

Tuk Tuk arrangement High Tea / €49.95 p.p.

Scooteren en High Tea
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’. U start gelijk met een 3 uur durende tour door de Betuwe. Na terugkomst kunt u genieten van een uitgebreide High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Als afsluiter serveren wij een frisse fruitsmoothie met een bolletje sortbetijs.

Kinderen t/m 10 jaar €24,95.

 

Tuk Tuk arrangement luxe lunch / €42.50 p.p.

Tuk Tuk en Luxe lunch
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’ met een heerlijke uitgebreide lunch. Na de lunch en uitleg over de Tuk Tuk vertrekt u voor een 4 uur durende tour door de Betuwe. Het is ook mogelijk om eerst de Tuk Tuk tour te maken en af te sluiten met een lunch.

Kinderen t/m 10 jaar €21,25.

 

tuk tuk arrangement masterclass bbq / €89,95 p.p.

Tuk Tuk en Masterclass BBQ
Na ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’ verstrek je met elkaar voor een mooie tour door de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug. Bij terugkomst staat de The Black Bastard te roken om te leren hoe je het beste vlees en vis heerlijk kunt marineren en bereiden op The black Bastard. Je leert diverse BBQ technieken om ook thuis een perfect stukje vlees of vis te bereiden. En uiteraard ga je van al dit lekkers ook zelf genieten! Ter afsluiting bereiden we een heerlijk dessert in combinatie met The Black Bastard.

Te boeken vanaf 15 personen.
Inclusief 5 drankjes.

tuk tuk arrangement forelvissen / €58,00 p.p.

Tuk Tuk en Forelvissen
Na aankomst bij de Molen vertrek je in de Tuk Tuk via een mooie route door de Betuwe richting de Forelvijver in Maurik. Bij aankomst bij de Forelvisserij is er koffie met wat lekkers waarna er 2 uur forellen in de visvijvers op de planning staat. Na afloop krijgen julle een broodje huisgerookte forel, braadworst of kipsate met een drankje naar keuze. Als afsluiting is er weer een mooie tour terug naar Kesteren.

tuk tuk arrangement all-in for man / €89,95 p.p.

Tuk Tuk All-in
Ontvangst bij Molen ‘De Zwaluw’ met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna vertrek je in de Tuk Tuk via een mooie route door de Betuwe richting de Forelvijver in Maurik waar jullie 2 uur op (zalm)forelen vissen in de visvijvers. Na afloop krijgen julle een broodje huisgerookte forel, braadworst of kipsate met een drankje naar keuze. Via een mooie route touren jullie daarna weer terug naar Kesteren. Bij Molen ‘De Zwaluw’ worden jullie ontvangen met een vers getapt biertje of een ander drankje naar keuze waarna jullie aanschuiven voor een heerlijk 3-gangen diner. Als afsluiting staat er een ontspannen uurtje Bowlen op de planning.

Inclusief 5 drankjes.

tuk tuk arrangement kleiduifschieten / €68,00 p.p.

Tuk Tuk en kleiduifschieten
Vertrek met de Tuk Tuk vanuit Kesteren via een mooie route door de Betuwe richting de Schietvereniging KSV de Betuwe te Ommeren. Bij aankomst ontvangen jullie daar koffie met wat lekkers. Vervolgens ga je met je team kleiduiven schieten op het schietveld. Na afloop staat er een hapje en drankje voor jullie klaar. Als afsluiting is er weer een mooie tour terug naar Kesteren.

tuk tuk arrangement i.c.m. sport en spel / prijs op aanvraag

Wilt u een van onze arrangementen uitbreiden met een leuke activiteit? Wij kunnen diverse activiteiten organiseren, zoals oud-hollandse spelen, 6-kamp een speurtocht, boerengolf, enz. Vraag naar de mogelijkheden, Wij denken graag met u mee voor een geslaagd uitje.

 
tuktuk-2.jpg
tuktuk-1.jpg
tuktuk-6.jpg
 
 

belangrijk om te weten

  • De Tuk Tuk is elektrisch en kan in de winter verwarmd en geheel afgesloten worden.

  • De Tuk Tuk is geschikt voor 7 personen,

  • Voor het huren van de Tuk Tuk is de Nederlandse wet- en regelgeving van kracht, wat inhoudt dat je minimaal 16 jaar of ouder moet zijn en in het bezig van een geldig rijbewijs of bromfiets-certificaat.

  • Voor de gehuurde periode of het gekozen arrangement is een WA verzekering inclusief. Wat dat inhoudt en de overige algemene voorwaarden vind je op de website van Touren op een Scooter.

 

Meer informatie of reserveren

Heb je vragen of wil je meer informatie over een van onze arrangementen? Neem dan contact met ons op. 
Email: info@tourenopeenscooter.nl
Telefoon: 06-52318136 of 06-53585790